måndag 1 juni 2015

Juni

Jaha REDAN Juni och vart är sommaren?? Känns inte riktigt som den är här i alla fall, vill ha värme.

Igår fick jag hämtat och lämnat lite saker och känns skönt att fått alla saker till balkongen. Ska dock plantera lite blommor i blomlådorna och kanske en fin plastmatta till golvet. Kommer bli supermysigt, lite frächare med vitt också. Hängde upp min hängande jordgubbsplanta och längtar tills den börjar växa och man kan äta jordgubbar från den. I blomsterlådorna ska jag plantera två stycken klätterväxter och lite vanliga blommor (från frön), gräslök, sallad och lite krasse. Har en liten låda jämte också som jag ska plantera en physalis i som jag fått av mamma.

Fick igår kört bort alla cyklar och ska pumpa däcken på min och sedan få hem den igen. Fick kört ut barnens fyrhjuling till mummi och vaari, dom kommer köra den mer där gissar jag. Fick ju hämtat utemöblerna också och blomlådorna. På eftermiddagen fick jag hjälp med löpband, tvn och även få upp tvn på väggen. Fick till och med bära ner en kista i förrådet då det blev fullt i lägenheten. Har även fått upp extralås på ytterdörren som är kanon.

Nu är det Juni och denna vecka har jag några saker som ska göras. Katrin tar studenten nästa vecka så denna veckan blir det bal :) Är supertaggad.
Ska imorgon fixa fransarna också så man är fin till både hennes bal och student. Har köpt lite begagnade regnkläder och stövlar till kidsen att ha extra på dagis, så imorgon blir det att hämta detta också.

På lördag är det Alingsåsloppet och detta taggar jag ihop med Lina, mitt första lopp. Pirrig i magen att jag inte ska springa lika snabbt som alla andra, måste dock släppa det och tävla mot MIG SJÄLV bara. Har inte tränat något alls för detta men visste lite om detta också, tänkte att efter ett lopp så kan jag sedan se hur tiden blir när jag tränat ett tag. Blir ju Kretsloppet till hösten så tills dess har jag lite att träna, löpbandet är hemma nu också sålänge kidsen inte somnar för sent bara.

1 kommentar:

  1. Ihanat kuvat lapsista. Kuin kaksi marjaa ♥ ♥, kram kaikille.

    SvaraRadera